Bilder fra brukeren med navn Bearchild !

Alt innhold : ©2005 Asbjørn Aamot, og resten av gjengen på turen.
Alle bilder ©2005 Asbjørn Aamot og de respektive fotografer.
Bilder som ønskes brukt andre steder, kan kun brukes etter avtale!
Ref Åndsverksloven.


Fra Låven. .

Asbjørn underviser i søkepinner.


Rapport fra Bearchild... Flere bilder lengre ned !

Sent: Thursday, October 13, 2005 6:19 PM
Subject: Skillingmark referat

 
Jeg ankom Skillingmark som "sistedame" seint fredag kveld. Det var på nippet at hele turen måtte avlyses for min del, jeg hadde et kraftig migreneanfall og hadde vært sengeliggende i to døgn allerede. Sendte melding til Olav om at jeg ikke kom på fredag, men at jeg ville forsøke å ta en tur lørdag dersom formen var bedre. Fikk sms tilbake, den lød: "Å, skal sende healing. Sett deg ned og slapp av.." Uansett årsak, to timer seinere var jeg i kjempeform og satte kursen mot Sverige.. =o)
 
Ble møtt med smil og latter, folk myldret rundt og gjorde seg kjent med stedet og hverandre. Dersom jeg skulle etterlyse noe fra første kvelden måtte det vært en "bli-kjent-runde", jeg sitter enda og er litt usikker på hvem som var/ er hvem.. altså, blander nick og personnavn. Så tilgi meg om jeg går i surr.. Men var kjempeartig å treffe dere alle, og er sikker på at flere av oss møtes igjen!
 
Fredagen gikk nok mest på å bli kjent, diskutere felles interesser, luske rundt og kjenne på energier osv. ***** "avkledde" flere av oss, skikkelig artig! Som om hun kjente våre innerste drømmer og redsler, og hun "så" egenskapene våres på en svært treffsikker måte.. vi var mange som sto i skrekkblandet fryd og tagg om en "lesning". Takk, *****! ;o) Videre ble det lagt Tarot i alle kroker, masse flinke folk. Og de som var med "bare for å være med" på turen, som egentlig ikke trodde så mye på ting og tang.. tror de ble litt mer nysgjerrige alt på fredag.
 
Lørdagen kom med litt startvansker for enkelte,- noen sto opp samtidig med at andre gikk til sengs. Formiddagen gikk med til sosialt samvær, masse kaffe og skravling. I påvente av Olav`s opplegg fant Tone fram Ouijabrettet sitt, og en håndfull av oss satte oss inn på "dødsrommet" for å spørre om vi "fikk kontakt". Jeg har aldri vært med på dette på skikkelig vis noen gang, og hadde vel egentlig ikke de store forventningene. Tok litt tid før vi fikk respons.. men plutselig hørte jeg en klar og tydelig stemme som sa; Va då prata med er,- vad "töntigt"! Jeg kikket forskrekket rundt på de andre, men alle satt i dyp konsentrasjon.. forvirret begynte jeg å småflire av meg selv og fortalte de andre hva jeg hadde hørt. Fikk bilder i hodet av denne strenge damen som gikk med armene i kors og så litt nedlatende på oss, og syns vi var fjollete. Like etterpå begynte plancheten å gli rundt, og vi kom i kontakt med flere ånder. Jeg "så" og hørte dem underveis, og brettet sa gjentatte ganger "Listen".. "Hør"! Heftig!!
 
Stemningen og spenningen bare økte utover kvelden. Det skjedde mange ting,- høylytte smell fra huset mens alle satt ute rundt bålet. Gardiner som beveget seg i annen etasje, fremdeles mens vi alle var ute. Lys som slo seg av. Og den besynderlige "pling-plong" lyden, nesten som et triangel, som vi hørte gjentatte ganger når vi satt inne. Og dette var rett før det tunge loddet på klokka begynte å svinge.
 
Ingen tvil om at det var mye aktivitet på Skillingmark denne helgen. Natt til Søndag, klokka 04.00, reiste flere av oss hjem. Jeg hadde ikke så lange kjøreturen, og visste jeg uansett ikke ville få sove der den natten..
 
Alt i alt en opplevelsesrik helg, hvor jeg ikke minst lærte en god del om meg selv. Kunne sikkert fortalt så myyyye mer, men inntrykkene er så mange.. Anyway,- Takk til dere alle som var med, takk for at dere er dere og takk for at dere gjorde turen til en så opplevelsesrik og minneverdig helg!
 
Klem fra Kjersti/ Bearchild
 

 
Inne i stua, ved peisen..

Heiwa gir healing.

Speilet som ikke ville vise bilde når blitzen var i bruk ;-).

Bildet i speilet UTEN blitz....

Låven sett fra likrommet.

Healing pågår i stua ! Asbjørn søker etter andre steder som trenger healing .

Heiwa sitter i dødssenga....

Noe rart her da ? .

Var visst ett lagerrom..?.

Av og til MÅ man bare sove..

Ute ved bålet. Som man ser, det YRER ( småregner) masse.

Her også rundt bålet, Heiwa gjør klar runebommen.

Man måtte ha litt ekstra for å holde varmen i den rå natteluften.

Asbjørn sjekker opptak..

Tilbake til hovedsiden

Alt innhold : ©2005 Asbjørn Aamot, og resten av gjengen på turen.
Alle bilder ©2005 Asbjørn Aamot og de respektive fotografer.
Bilder som ønskes brukt andre steder, kan kun brukes etter avtale!
Ref Åndsverksloven.