Hei, du må registrere deg for å se hele forumet. Klikk her ! 

Asbjørns sted på web . . . - Bruksbetingelser

Ved å registrere deg hos Asbjørns sted på web . . . (heretter omtalt som "vi", "oss", "vår", "Asbjørns sted på web . . ." eller "https://www.aa-mot.net/forum/phpbb3"), må du godta følgende regler. Vennligst ikke registrer deg hos "Asbjørns sted på web . . ." om du ikke godtar reglene. Vi kan redigere disse når som helst og gjøre vårt beste for å holde deg informert. Du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Asbjørns sted på web . . .. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.


Oppdatert :
Når du registrerer deg her på Asbjørns sted på web . . ., godtar du følgende krav : Informasjon som ikke ligger i de offentlige fora, dvs områder som krever at du er registrert bruker, medlem i spesielle grupper, og lignende, samt informasjon som har opprinnelse i PM ( personlige meldinger) SKAL IKKE omtales utenfor forumet !
Det samme gjelder personlig informasjon om andre brukere, dersom de ikke utrykkelig har gitt sitt samtykke til at slik informasjon kan gies videre.
Dette kravet er for å beskytte DEG som bruker, ( og selvfølgelig alle andre brukere ) på forumet.
Brudd på denne bestemmelsen kan medføre både utestengelse for alltid, politianmeldelse, og eller andre reaksjoner.
Med andre ord , dette kan kalles en taushetserklæring for intern informasjon på forumet.
Vær dog forsiktig med å oppgi informasjon du ikke vil at andre skal vite. Dette ligger på internett, og er derfor ikke 100 prosent sikkert.


Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurerende, hatske, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med internasjonal lov eller gjeldende regelverk i ditt land eller landet hvor Asbjørns sted på web . . .s server befinner seg. Ved å bryte disse reglene, risikerer du utestengelse og varsel til din Internettleverandør. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du forstår at Asbjørns sted på web . . . har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men Asbjørns sted på web . . . kan ikke stilles ansvarlige for hacking o.l. i phpBB som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.
Vil vil gjøre vårt beste for å holde deg informert, men du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Asbjørns sted på web . . .. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.


Forumene er laget av phpBB (heretter omtalt som "de", "dem", "deres", "phpBB-programvaren", "phpbb.com", "phpBB-Gruppen" eller "phpBB-gruppene") som er en forumtjeneste lansert under "The General Public License" (heretter kalt "GPL") og kan lastes ned fra phpbb.com. PhpBB-programvaren tilbyr kun hjelp på Internettbaserte diskusjoner og GPL forbyr dem strengt i hva vi tillater og/eller forbyr som rettighetsbasert innhold og/eller oppførsel. For mer informasjon om phpBB, se: phpbb.com/. Du kan også se den norske supportsiden phpBB.no.


Tilbake til innloggingssiden

    
Sjamanistisk Forbund.
cron