Hei, du må registrere deg for å se hele forumet. Klikk her ! 
Registrerte brukere: Ingen registrerte brukere

Forum Regler

Regler :

Regler
Velkommen til Asbjørns sted på web !
Asbjørns sted på web har ikke mange regler du skal følge, men noen er det jo alltid.


Nettstedet Asbjørns sted på web og innehaver står ikke ansvarlig for informasjonen som publiseres fra det enkelte medlem. Vi tar heller ikke ansvar for bruk av informasjon og/eller nedlasting av innhold fra nettstedet.

Asbjørns sted på web tar ikke ansvar om det skulle vise seg at informasjonen er mangelfull eller uriktig. Sidene omhandler blant annet paranormale fenomener, tema og fenomener som vi ikke har klare svar på hva er for noe. Mye av innholdet på Asbjørns sted på web kan derfor bestå i teorier, ideer og hver enkelt persons meninger eller oppfatning av det enkelte fenomen.

Asbjørns sted på web tar ikke på seg noen form for ansvar for sikkerheten og personvernet til den enkelte bruker. Merk deg at all informasjon som er synlig for alle på Asbjørns sted på web er offentlig informasjon. Vær forsiktig med å legge ut personlig informasjon om deg selv og andre. Bruk normal folkeskikk. Gjentatte meldinger om samme tema i flere tråder - av samme bruker, og iløpet av kort tid, kalles spamming, og er ikke tillatt. Du er som bruker av chat og diskusjonsforum selv ansvarlig for innleggene du skriver.

Generelt skal du ikke skrive negativt om andre her på forumet.

Vær forsiktig med å trakassere, mobbe og prate offentlig om andre personer. Aldri identifiser andre mennesker med navn, adresse, telefon, mobil, epost eller annen info. Brudd = utestengelse.

Positiv eller negativ omtale om et firma / foretak kan ikke sammenliknes med trakassering av enkeltpersoner. (se eget avsnitt for næringsdrivende)

Ingen skal leke doktor her inne
Diagnoser gjøres av lege, ikke av ufaglærte som ønsker å bruke påståtte evner til andres beste. Ikke opptre som psykolog eller doktor her inne på forumet, uten at du kan dokumentere at du er innehaver av offentlig godkjenning som behandler. Ikke beskriv andres helseproblemer eller liknende, ikke på PM og ikke på forumet.

om næringsdrivende, bedrifter og organisasjoner
Ønsker et medlem å advare andre mot en næringsdrivende som har svindlet deg, da står vedkommende fritt til det - Er du næringsdrivende og markedsfører deg innen en eller flere bransjer i Norge, innen alternativ bransje eller annet, må bedriften regne med å bli omtalt, positivt eller negativt, også her på Asbjørns sted på web

Reklame er ikke tillatt uten avtale med Asbjørns sted på web

All informasjon loggføres på Asbjørns sted på web
All informasjon på nettstedet loggføres, og vil bli brukt i eventuelle tvister som måtte oppstå.

FØLG REGLENE
Brukere som bryter dette reglementet vil bli utestengt uten mulighet til å åpne sidene igjen. Asbjørns sted på web fraskrives ansvar om å gi advarsler før utestengning - du skal selv vite hva du skriver og hvorvidt innholdet bryter med reglementet. Er du usikker på om innlegget ditt vil bryte med reglene, IKKE SKRIV INNLEGGET.

Dette er svært få, men allikevel strenge regler. Brytes reglene vil du kanskje ikke lenger kunne besøke nettstedet. Det gis ikke alltid advarsler før utestengning, så tenk deg om 3 ganger dersom du er usikker.


Asbjørns sted på web`s administrator er eier av nettstedet, og følgende regler kan du anse som gjeldende her :
§1 : Asbjørn er sjef, og hans avgjørelser gjelder.
§2 : Asbjørn har full rett til å endre mening, uansett hva andre måtte mene i eller insinuere.
§3 : Asbjørn gir DEG som registrert bruker adgang. Asbjørn har full rett til å fjerne denne adgangen uten videre diskusjon.
§4 : Vær snill og grei, er du enig med Asbjørn er det ok, hvis ikke så ikke si det.... ;-)
§5 : Uansett hva Asbjørn måtte finne på her inne : så gjelder §1 !
§6 : Det eneste som overgår §1 er direkte lovbrudd !
§7 : Asbjørn kan utnevne hvem han vil til hvilke verv han vil, når han vil.
Disse utnevnte person er har samme rettigheter som Asbjørn, - hvis den andre part IKKE er Asbjørn. Dersom Asbjørn er en av partene, gjelder §1 !


Asbjørns sted på web tar forbehold om endringer i regelverk fortløpende

Administrasjonen - dvs AsbjørnPs; Jeg vil og anbefale at du sjekker nettstedet Paranormal.no, da Asbjørn også er meget aktiv der ( administrator , iallfall pr 1 /9 2008 ) .
Topp
    
Sjamanistisk Forbund.
cron