Noen av brukerne her vet hva kleppmelk er for noe.
Her er noe som kan minne litt om smak, men kan og minne om risengrynssuppe, med mer.
Man koker opp pasta ( makaroni , spaghetti , osv ) på vanlig måte.
(Eventuelt, dersom det ble endel pasta til overs etter middagen, bruk den. )

Vannet siles av, og pastaen haes opp i gryta igjen.

Jeg liker å ta i litt olje, gir bedre smak. . . .

Man fyller så i med melk ( skal du ha i fløte også, så ikke fyll helt opp )

Tøm oppi 2-3 spiseskjeer med sukker,

Dryss og oppi litt vaniljesukker, ta gjerne mer enn du trur det skal i,

Jeg liker og å ha i litt melange margarin

og så topper vi med fløte.

Det hele varmes opp , men skal ikke koke.
Rør også rundt, slik at sukker, vaniljesukker, osv fordeler seg. . .
Server med ekstra sukker, kansje en smørklatt og litt kanel . .
Ps; dette er ikke slankemat, men lettvint,
og gjerne en grei måte å bruke pastaen etter middagen til kveldsmat.
Kom gjerne med egne variasjoner på denne

A
Denne er også lagt inn på paranormal.no, men tar den med her og
