Indiansk støtteforening

Her er plass for alt annet du vil dele med folket.
Her er det full lesetilgang for alle, og uregistrerte kan og sende inn innlegg, men disse MÅ godkjennes før de blir vist !

Moderator:Asbjørn

Svar
Brukeravatar
Laila
Innlegg:381
Registrert:18. august 2008 19:57
Indiansk støtteforening

Legg inn av Laila » 03. desember 2009 20:22

Vet ikke helt hvor jeg skal legge dette, men føler at det bør ligge et sted som er synlig for alle. I helga var jeg altså på alternativmessa i Molde, og kom i kontakt med lederen for indiansk støtteforening. Han driver en non-profitt organisasjon som samler inn midler for å hjelpe trengende indianere i Dakota. Litt om indianernes levekår finner dere her: http://www.helptheindians.com/index.php ... 4#comments

De har også en nettbutikk, der en kan handle ekte indiansk håndtverk til en overkommelig pris.. og samtidig støtte en god sak. Det er mye som trengs, vinteren har kommet for fullt der nå. Familier lever i hus med store sprekker som man kan se gjennom, temperaturer langt under null, og uten råd til å varme opp husene. Det er mange måter man kan støtte på. Selv har jeg valgt å handle litt der, blant annet to skjorter, en jakke, sweetgrass... og mer kommer det til å bli. I stedet for å riste på hodet, snu blikket ned og ikke bry meg har jeg valgt å reklamere for dette gode prosjektet. Innimellom sitter jeg og strikker varme sokker, som skal sendes over så snart de er ferdige.

Dette er ikke et prosjekt som er over selv om vinteren går over til vår. Disse medmenneskene trenger vår støtte, og de trenger det NÅ. Så hvis dere som meg ikke har blitt ferdig med julegavene ennå, hva med å gå inn og ta en titt? Det ligger også en del info inne på sida, deriblant youtubevideoer som viser forholdene i reservatene.

http://www.helptheindians.com
Min vei er innenfor sjamanismen :) Tromma leder meg :)

Brukeravatar
Heksepusen
Innlegg:235
Registrert:09. april 2009 14:47
Sted:Øde sted i Akershus

Re: Indiansk støtteforening

Legg inn av Heksepusen » 05. desember 2009 21:07

Å så fint at du gjorde dette, dette er en ting jeg kommer til og gi min støtte til på en eller annen måte, regner med at mor skal handle litt for å gi sin støtte.
Tusen takk Lila.
Man skal latt naturen være for tukler vi med naturen går det galt. sitat Ronja 5 år

Svar